Mottagningen

Vår mottagning erbjuder bedömning av skador, behandling av sjukgymnast och utprovning av individuella fotbäddar, men också möjlighet att testa och träna för prestation och skadeförebyggande inom din idrott eller krav på arbetsplatsen.

Behandlingar

Behandling kan ges exempelvis i form av manuella tekniker eller Mekanisk Diagnostik och Terapi (MDT, McKenzie). MDT är en enkel metod för att ge dig som patient nycklar att själv behandla dina besvär i rygg och nacke. metoden kan lättast beskrivas som egenmobilisering av en skadad eller mindre rörlig led.

Sedan september 2015 använder vi också Dynamic Tape som för många är en ny tape där vi kan korrigera rörelsemönster eller minska belastning i vissa rörelser men ändå tillåter full rörlighet eller tillräcklig rörlighet för ändamålet. Tejpmetoder är ingen behandling i sig, men kan ge dig en mer aktiv vardag med mindre besvär. 

 

Fotbäddarna vi provar ut är individuella och anpassas efter dina besvär och hur din fot ska vara formad. Metoden som används vid utprovning är Paromed Contour där foten scannas av tredimensionellt och ger möjligheter att ha foten i neutralt läge.

Vi har inga ordinarie öppettider och ber er därför att boka tid. Bokning för konsultation går att göra via telefon, mail eller via webbokning. 

PM Fysio

070-34 87 132

per@pmfysio.se

Åkarevägen 18 (Gjuteriet Crossfit) 311 32 Falkenberg